Pup informatie

Als hobbykennel fokken wij slechts af en toe een nestje. Dit zal altijd uit een verantwoordelijke combinatie zijn, omdat wij gezondheid en karakter enorm belangrijk vinden. Chasing Dreams kennel fokt volgens de regels van de ASTCH Nederland.

De honden waarmee gefokt wordt zijn:
Ataxia vrij
HD getest (Heupdysplasie)
ED getest (Elleboogdysplasie)
MAG-test behaald (Maatschappelijk Aanvaardbaar Gedrag)
DNA getest

De pups die bij ons geboren zijn, worden zowel binnen- als buitenshuis optimaal gesocialiseerd en groeien in huiselijke kring op met kinderen en andere honden. Onze pups worden gechipt door de Raad van Beheer en zijn voorzien van een F.C.I. stamboom, afgegeven door de Raad van Beheer. De pups zullen, voordat ze ons verlaten (met 8 weken) iedere 2 weken ontwormt worden en hun eerste enting hebben gehad. Daarnaast krijgen de pups een Europees dierenpaspoort mee met daarin een gezondheidsverklaring van onze dierenarts. Daarnaast krijgen zij een puppypakket mee met voer, een halsbandje,speeltje en informatie. Uiteraard krijgt u als nieuwe eigenaar alle advies en begeleiding die u wilt of nodig heeft en ook nadat u de pup heeft opgehaald kunt u altijd een beroep op ons doen voor advies of begeleiding. Wij werken, voor uw – en onze duidelijkheid en ter bescherming van het welzijn van onze pups, altijd met een koopovereenkomst.

Indien u interesse heeft in een pup, kunt u contact met ons opnemen. Tijdens een kennismakings-gesprek kunnen fokker en toekomstige eigenaar elkaar beter leren kennen en kunt u al uw vragen met ons bespreken. Tevens kunt u de omgeving leren kennen waarin uw pup wordt opgevoed. Wanneer u heeft besloten bij ons een pup te willen kopen, vragen wij een aanbetaling, die niet terug-vorderbaar is. U kunt regelmatig langskomen om de ontwikkeling van uw pup mee te maken. Dit bezoek is pas mogelijk vanaf 2 weken, omdat de moeder en pups eerst hun rust nodig hebben. Wij zullen verschillende foto’s van de pups maken om zo de toekomstige eigenaren mee te kunnen laten genieten.

Afweging vooraf: Wij zoeken verantwoordelijke eigenaren!! Het is belangrijk vooraf goed na te denken over de aankoop van een pup. Vooral een Amstaff pup heeft een nieuwe eigenaar nodig die sterk in zijn schoenen staat en de benodigde tijd en aandacht aan zijn nieuwe hond kan geven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.