Gastgezin gezocht

Voor sommige pups zoeken wij een gastgezin.

Onze honden leven bij ons in huis. Zij zijn in de eerste plaats onze maatjes en zullen ons huis niet zomaar verlaten. Wij houden er niet van om honden in kennels te houden en vinden dat alle honden, ook honden die in de fokkerij worden gebruikt, recht hebben op een leuk leven, vol aandacht en tijd voor leuke wandelingen. Daarom hebben wij besloten om sommige geschikte pups bij gastgezinnen te plaatsen. Zo krijgt elke hond de aandacht die hij/zij verdiend en blijft hij/zij toch beschikbaar om onze passie voort te zetten.

Hoe werkt het…
Wij proberen uit sommigen nestjes een pup aan te houden. Voor deze pups zoeken wij lieve mensen die deze hond willen verzorgen en koesteren, net zoals zij dat zouden doen voor een gekochte hond. U moet er wel rekening mee houden dat als het teefje later geschikt blijkt voor de fokkerij, zij bij ons haar nestjes zal krijgen en u haar dus een week of 9 thuis zal moeten missen. Uiteraard kunt u ons, als het teefje bij ons haar nestje heeft, zo vaak als u wilt bezoeken en zult u een vergoeding krijgen voor de goede zorgen. (Of u kunt een pup nemen uit het nestje van uw eigen hond) Na het laatste nestje (max 3) zal de stamboom worden overgeschreven op uw naam en hopen wij dat ze voor de rest van haar leven bij u mag blijven. Met sommige honden lopen wij ook shows. Wij halen dan vaak de hond de dag van de show of de avond voor de show op, waarna ze daarna meteen weer terug wordt gebracht. Als u het zelf leuk vindt om uw hond uit te brengen op een show, dan kunt u dat uiteraard ook zelf doen. Het is dus erg handig als u niet al te ver weg woont (max 45 minuten met de auto) en zo is het ook makkelijk om eens samen lekker te gaan wandelen.

Dit geld ook voor de reuen. Ook in verband met dekkingen die plaats vinden. De dekkingen kunnen bij ons thuis gebeuren. Wij hebben daar meer dan genoeg ruimte voor. Indien een reu een teef van buiten onze kennel dekt en wij daar geen pup uit nemen krijgt u een vergoeding.

Heeft u serieus interesse in een gastouder hondje en heeft u goed nagedacht of het iets is voor u (of heeft u nog vragen) neem dan gerust contact met ons op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.