Alle puppies vertrekken 1 voor 1. Moeilijk!!!

Vrijdag is ook Caya opgehaald door haar nieuwe baasjes Jayjay en Ramon. Caya blijft lekker dichtbij wonen in Schiedam en zal de puppy cursus net als Yuma volgen bij DTS.     We zullen Caya en haar baasjes dus nog geregeld zien. Leuk!!!

 

 

 

 

 

Zaterdag is Luna opgehaald door de familie Charite. Jaydee en Luna zijn nu alle dikke vriendinnen. Ook Luna gaat de puppy cursus volgen bij DTS. Gezellig drie zusjes samen in dezelfde puppy klas, als dat maar goed gaat hahahaha.

 

 

 

Zondag werd als eerste Bassie opgehaald door de familie Timar. De twee zoons en Bassie kunnen al vanaf week 2 goed met elkaar opschieten en die drie worden zeker te weten vrienden voor het leven.

 

 

Als laatste werd Ready for Take Off opgehaald door Henk. Henk gaf aan dat hij tijdens de eerste weken van deze nieuwe vriendschap vanzelf op een naam zal komen. We wachten met spanning af wat haar roepnaam gaat worden. Een ding weten we zeker ze zal het prima naar haar zin krijgen in en rondom de boerderij van Henk.

Dinsdag 12 september wordt ons laatste pupje Sensa opgehaald door de familie Altesa. Wat zal het dan stil zijn, maar gelukkig blijft Yuma bij ons. Toch wel fijn dat niet alle puppies weggaan maar ook wij kunnen genieten van een nieuw familielid.

Wij wensen alle nieuwe baasjes heel veel plezier met hun nieuwe familielid en hopen dat zij lang van elkaar mogen genieten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.